• DE MAANVIS NIJMEGEN

  De Maanvis is al 50 jaar dé speciaalzaak op gebied van aquaristiek en aquariumbouw.Wij hebben een zeer groot aanbod van zoetwatervissen en -planten.In onze ruime winkel vind u tal van benodigheden van bekende merken en het mooiste decoratiemateriaal. Uiteraard hebben wij een eigen werkplaats voor aquariumbouw.

 • VISSEN

  In ruim 70.000 liter zoetwater vind u honderden soorten vissen van alle werelddelen.Naast gangbare soorten kunt u bij ons terecht voor aparte vissen zoals L-nummers (Loricariidae) en dwergcichlides. Wij hebben een sterk wisselend assortiment van nieuwe vissen die wij betrekken van groothandelaren, kwekers en directe import. Op deze website houden wij u op de hoogte van de (nieuwe soorten) die […]

 • ADA 250 ITEM SHOP

  Al sinds november 2016 is De Maanvis dealer van het Japanse merk ADA (Aqua Design Amano). Eind 2018 is De Maanvis officieel ADA 250 Item-shop geworden.U vindt bij ons dus ruim 250 ADA artikelen in de winkel, zoals bijvoorbeeld aquasoil, tools, skimmers, watervoorbereiders, pollenglass CO2, Lilypipes en nog veel meer!

 • AQUARIUMBOUW

  De Maanvis heeft tientallen jaren ervaring met het vervaardigen van (maatwerk) aquaria. Ook voor bakken van minder gangbare afmetingen of met een afwijkend ontwerp bent u aan het juiste adres. Daarnaast maken wij ook biologische filters, lichtkappen en meubels. Op deze website laten we tal van voorbeelden zien van projecten waaraan wij gewerkt hebben.

 • AQUASCAPING

  De laatste jaren wint aquascaping steeds meer aan populariteit. Bij De Maanvis hebben wij talloze producten voor uw aquascape. Niet alleen aquaria en techniek, maar ook een enorme keuze uit hout en stenen voor uw hardscape. Maar bovenal hebben we veel ervaring met het realiseren en onderhouden van de mooiste aquascapes!

welkom op de website van de maanvis nijmegen

Deurbeleid i.v.m. Corona;

- Wacht voor de deur tot een medewerker u komt halen.

- Wij laten per medewerker 1 klant (max. 2 personen) tegelijk (inclusief evt. minderjarige) binnen.

- Koop gericht!

- Dank u voor uw begrip.

RECENTE BERICHTEN EN NIEUWS